Magicus

1,690 2,180 

Стандардна товарна приколка за сите оние кои имаат потреба од функционална повеќенаменска приколка за транспорт на товар, атв, јет ски, и сл. Приколката е изработена од висококвалитетен поцинкован челик. Материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

Magicus приколката е со една осовина и заштитни браници, но сепак се прави и платформа. При тоа нуди можност за различни надоградби со дополнителна опрема.

Опис за производот

 Magicus е нова приколка
– Поцинкована (А класа цинк)
– Шасија челик ладно цинкован
– Со 2 осовини марка KNOTT
– Се отвараат страниците напред и назад
– Се вадат сите страници и се прави платформа
– Со водоотпорна панелка
– Габаритно осветлување
– Предно тркалце
SPP шепа и рачки – 6 куки за обезбедување на товарот
– Сигурносна сајла
– 7 пински приклучок за струја
– Поседува Европски СОС сертификат за квалитет
– Атест до 130 km/h – Гуми 165/70 R13
– Носивост до 1.200 kg
Гаранција 2 години


*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 315 kg
Димензии на товарен простор 300 × 150 × 35 cm
Број на осовини

2

Бруто носивост

750 kg

Големина на тркало

13

Носивост

до 750кг

Опрема

Без церада и арнери, Со церада и арнери

Можеби и ова би Ви се допаднало …