Немате доволно средства?
Имате избрано приколка, но немате доволно средствата за да ја купите истата. Не грижете сѐ, ние ви нудиме неколку можности за да можете да си ја остварите Вашата желба во реалност.

1. КРЕДИТНА КАРТИЧКА
Секоја приколка од нашиот асортиман можете да ја платите со VISA или MASTER кредитните картичка на која било банка во Р. Македонија.

2. НА РАТИ
Доколку немате кредитна картичка, можете Вашата посакувана приколка да ја отплатувате на рати и тоа преку кредитната линија, која ја нуди НЛБ тутунска банка. Постапката за потпишување на кредитната линија е многу едноставна:
– Минимун 10% учество
– Рок на отплата од 12 до 60 месеци
– Камата за физички лица 7% на годишно ниво
– Камата за правни лица 7,5% на годишно ниво
– Услов да сте вработено лице

За дополнителни информации можете да нѐ исконтактирате на телефонските броеви 033/297 – 348, 070/398 – 715 или 078/201 – 949.

Со почит,
Тимот на Prikolki.mk