Почетна>Приколки>Моторцикли

Tранспортирајте мотор/и и моторцикл/и со приколка изработена од ладно поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Ви нудиме повеќе од 20 различни модели и со носивост до 1.8t. Сите приколки се изработени за различни типови на возила со компоненти од познати реномирани компании: KNOTT и AL-KO.