Транспортирање на секаков вид производи со Куфер приколка изработена од ладно поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Сите приколки имаат механизам за херметичко затварање и имаат можност за вградување на систем за ладење или греење. Приколките се изработени за различни типови на возила со компоненти од познати реномирани компании: KNOTT и AL-KO.

  • S-BOX

    Димензии: 300 × 179 × 209 cm
  • Blue Man

    Димензии: 202 × 108 × 55 cm
    1,750