Кампинг приколка овозможува транспорт на секаков вид камп опрема и до најблиското место. Изработена од поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Наместо да монтирате куфер на покривот од автомобилот, со камп приколките можете да транспортирате до 3 велосипеди директно на приколката со дополнителни комплети за носачи на велосипеди.

  • Blue Man

    Димензии: 202 × 108 × 55 cm
    1,750