Најквалитетна, најлесна и најекономична а сепка да биде најефтина приколка! Ние сето тоа ви го нудиме на ЛАГЕР со ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ за најниска цена! Авто плац МЕТФИЛ е генерален увозник на Германските приколки STEMA.Приколки од секаков тип: Товарни, Авто транспортери, Градежни машини, Моторцикли, Кампинг и уште многу други.
Товарни приколки

ТОВАРНИ

Приколки за транспорт на автомобили

АВТО ТРАНСПОРТЕРИ

Приколки за транспорт на автомобили

МОТОРЦИКЛИ

Приколки за скутери на вода

ЏЕТ СКИ

Приколки за градежни машини

ГРАДЕЖНИ МАШИНИ

ПЛАТФОРМА

Куфер приколки

КУФЕР

СИТЕ МОДЕЛИ

PONDUS 

СУПЕР АКЦИЈА 699€

Стандардна товарна приколка за сите оние кои имаат потреба од функционална и мала приколка за одлична цена. Приколката е изработена од висококвалитетен поцинкован челик. Материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и  цврстина.

Pondus приколката е со една осовина и заштитни браници. Бруто носивоста на самата приколка е 750 килограми, а нето носивост е 620 килограми. Она што ја прави оваа приколка инзворедна и број еден во својата класа е тоа што нејзината сопствена маса е 130 килограми. При тоа нуди можност за различни надоградби со дополнителна опрема.

Погледни