Tранспорт на секаков вид лесен и тежок товар со приколка изработена од ладно поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Овој тип на приколка може да се користи за транспорт на габаритна стока, градежни материјали и машини, и сл. Сите приколки се изработени за различни типови на возила со компоненти од познати реномирани компании: KNOTT и AL-KO.

 • Basic 350 PVC

  Димензии: 140 × 108 × 26.5 cm
  640 
 • Basic 550

  Димензии: 155 × 108 × 35 cm
  745 
 • Opti

  Димензии: 202 × 108 × 35 cm
  775 925 
 • Tractus

  Димензии: 263 × 125 × 35 cm
  1,380 
 • Pondus 2

  Димензии: 236 × 125 × 32 cm
  890 1,230 
 • Basic ZN

  Димензии: 202 × 108 × 35 cm
  845 1,025 
 • Pondus 1

  Димензии: 205 × 112 × 32 cm
  750 1,040 
 • Pondus 1 plus

  Димензии: 202 × 125 × 32 cm
  820 1,070