Tractus Kiper

1,720 

Стандардна товарна приколка за сите оние кои имаат потреба од функционална повеќенаменска приколка за транспорт на товар, атв, јет ски, моторцикл и сл. Приколката е изработена од висококвалитетен поцинкован челик. Материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

Tractus kiper приколката е со една осовина и заштитни браници, но сепак се прави платформа и има можност за кипање. При тоа нуди можност за различни надоградби со дополнителна опрема.

Опис за производот

Tractus kiper е нова приколка
– Се кипа
– Механичко кипање
– Две рачки за обезбедување на кипање
– Поцинкована (А класа цинк)
– Шасија челик ладно цинкован
– Со 1 осовина марка AL-KO
– Се отвараат страниците напред и назад
– Се вадат сите страници и се прави платформа
– Со водоотпорна панелка
– Габаритно осветлување
– Предно тркалце
SPP шепа и рачки
– 6 куки за обезбедување на товарот
– Сигурносна сајла
– 7 пински приклучок за струја
– Поседува Европски СОС сертификат за квалитет
– Атест до 130 km/h
– Гуми 165/70 R13
– Гаранција 2 години

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина N/A
Димензии на товарен простор 205 × 140 × 35 cm
Број на осовини

1

Бруто носивост

750 kg

Големина на тркало

13

Носивост

до 750кг

Димензии на товарен простор

205x140x35, 220x140x35, 220x140x145 – со церада и арнери, 250x140x0 – платформа, 250x140x35, 250x140x40 – со мрежеста страница, 263x150x0 – платформа, 263x150x35, 263x150x145 – со церада и арнери

Можеби и ова би Ви се допаднало …