Pondus 1

750 1,060 

Стандардна товарна приколка за сите оние кои имаат потреба од функционална и мала приколка за одлична цена. Приколката е изработена од висококвалитетен поцинкован челик. Материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

Pondus 1 приколката е со една осовина и заштитни браници. Бруто носивоста на самата приколка е 750 килограми, а нето носивост е 620 килограми. Она што ја прави оваа приколка инзворедна и број еден во својата класа е тоа што нејзината сопствена маса е 130 килограми. При тоа нуди можност за различни надоградби со дополнителна опрема.

SKU: N/A Категории: , ,

Опис за производот

Pondus 1 е нова приколка
– Поцинкована (А класа цинк)
– Шасија челик ладно цинкован
– Со 1 осовина марка KNOTT
– Се отвара задна страница
– Со водоотпорна панелка
– Габаритно осветлување
SPP шепа и рачки
– 4 куки за обезбедување на товарот
– Сигурносна сајла
-7 пински приклучок за струја
– Поседува Европски СОС сертификат за квалитет
– Атест до 130 km/h
– Гуми 155/70 R13
– Носивост до 750 kg
– Гаранција 2 години
*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 130 kg
Димензии на товарен простор 205 × 112 × 32 cm
Бруто носивост

750 kg

Носивост

до 750кг

Број на осовини

1

Големина на тркало

13

Опрема

Без церада и арнери, Со церада и арнери, Со покривна церада, Со мрежеста страница, Дупли страници и покривна церада

Можеби и ова би Ви се допаднало …