MUT Trailer 1.500

3,100 

Товарна приколка за сите оние кои имаат потреба од функционална повеќенаменска приколка со германски квалитет за транспорт на товар, атв, јет ски и сл. Изработена од висококвалитетен поцинкован челик, материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

MUT Trailer приколката е со една осовина и заштитни браници. Бруто носивоста на самата приколка е 1.500 килограми, а нето носивост е 1.050 килограми.

Опис за производот

MUT Trailer е нова приколка;
– Шасија челик ладно цинкован + магнезиум
– Страници со алуминиум цинк легура
– Под од водоотпорен панел
– Сигурносна сајла
– Амортизер на секое тркало
– 13 пински приклучок
– 8 федер куки за обезбедување на товарот
– Предно тркалце автоматско
– 1 пар пластични клоцни
– Шепа со кочница, рачна кочница, осовина со кочница (марка Knott)


*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало, и сл.
*Намена: за шпедициони фирми, за авто школи (е-категорија) и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 450 kg
Димензии на товарен простор 301 × 153 × 35 cm
Број на осовини

2

Бруто носивост

1500 kg

Големина на тркало

10

Носивост

над 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …