MUT Тrailer

1,950 

Available on backorder

Товарна приколка за сите оние кои имаат потреба од функционална повеќенаменска приколка со германски квалитет за транспорт на товар, атв, јет ски и сл. Изработена од висококвалитетен поцинкован челик, материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

MUT Trailer приколката е со една осовина и заштитни браници. Бруто носивоста на самата приколка е 750 килограми, а нето носивост е 480 килограми.

Available on backorder

Опис за производот

MUT Trailer е нова приколка;
Г Р А Т И С
– Предно тркалце
– Раткапни STEMA
– Силиконска гумица на шепа
– Челик ладно цинкован + магнезиум;
– Страници од алуминиум-цинк легура;
– Водоотпорна панелка;
– Предно тркалце;
– Рачен чекрк за нагип;
– Појачана рампа за утовар;
– 6 федер куки за обезбедување на товарот;
– Сигурносна сајла;
– 13 пински приклучок за струја;
– Се вадат сите страници и се прави гола платформа;


*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.
*Намена: за габаритна роба, за моторцикли, за АТВ четирицикли, за ски санки, за косачки и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 270 kg
Димензии на товарен простор 301 × 128 × 35 cm
Број на осовини

1

Бруто носивост

750 kg

Големина на тркало

13

Носивост

до 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …