BMAT

5,500 

Со приколката BMAT можете слободно да ги транспортирате Вашите градежни машини до која било дестинација. Овој модел на приколка е изработена од поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Благодарение на габаритното и страничното лед осветлување, не би имале никаков проблем со сигнализација.

Опис за производот

BMAT е нова приколка;
– Шасија челик ладно цинкован + магнезиум
– Страници со алуминиум цинк легура
– Под од водоотпорен панел
– Сигурносна сајла
– Амортизер на секое тркало
– 13 пински приклучок
– 8 федер куки за обезбедување на товарот
– Предно тркалце автоматско
– 1 пар пластични клоцни
– Шепа со кочница, рачна кочница, осовина со кочница (марка Knott)

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало, и сл.

*Намена: за шпедициони фирми, за авто школи (е-категорија), за транспорт на градежни машини и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 700 kg
Димензии на товарен простор 301 × 165 × 20 cm
Број на осовини

2

Бруто носивост

3500 kg

Големина на тркало

13

Носивост

над 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …