Почетна>Приколки

Транспортирајте секаков вид на товар и производи со приколки изработени од ладно поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Во нашата палета на производи нудиме приколки за авто транспорт, џет ски, моторцикли, градежни машини, атв, куфер, кампинг, товар, повеќенамени, платформи, приколки до и над 750 кг. Сите модели на приколки, додатоци и резервни делови може да ги погледнете подолу и да направите on-line нарачка.

 • S-BOX

  Димензии: 371 × 177 × 21 cm
 • Basic 350 PVC

  Димензии: 140 × 108 × 26.5 cm
  540 
 • Opti

  Димензии: 202 × 108 × 35 cm
  595 745 
 • Basic 550

  Димензии: 155 × 108 × 35 cm
  645 
 • Pondus 1

  Димензии: 205 × 112 × 32 cm
  495 715 
 • Pondus 2

  Димензии: 236 × 125 × 32 cm
  580 840 
 • Basic ZN

  Димензии: 202 × 108 × 35 cm
  745 895 
 • Tractus Kiper

  Димензии: 205 × 140 × 35 cm
  695 950