Почетна>Приколки>Градежни машини

Транспортирајте ги вашите Градежни машини до која било дестинација си приколка, изработена од ладно поцинкован челик, што резултира со висока отпорност на корозија. Сите компоненти на приколките се изработени од познати реномирани компании: KNOTT, ALBE, AL-KO и WINTERHOFF.