Carrier XL

5,950 

Available on backorder

Со приколката Carrier XL можете слободно да ги транспортирате Вашите градежни машини, автомобил или моторцикл до која било дестинација. Овој модел на приколка е изработена од поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Благодарение на габаритното и страничното лед осветлување, не би имале никаков проблем со сигнализација.

Available on backorder

Опис за производот

Carier XL е нова приколка
– Шасија челик ладно цинкован + магнезиум
– 1 пар стабилизатори
– 1 пар рампи 290cm долги од алуминиум
– 2 пара шок амортизери на осовините
– Пластични клоцни
– Предно тркалце

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало, и сл.
*Намена: за шпедициони фирми, за авто школи (е-категорија) и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 761 kg
Димензии на товарен простор 401 × 203 × 10 cm
Број на осовини

2

Бруто носивост

3500 kg

Големина на тркало

13

Носивост

над 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …