Atour Grande

5,500 

Available on backorder

Со приколката Atour Grande можете слободно да ги транспортирате Вашите автомобили или моторцикли до која било дестинација. Овој модел на приколка е изработена од поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Благодарение на габаритното и страничното лед осветлување, не би имале никаков проблем со сигнализација.

Available on backorder

Опис за производот

Atour Grande е нова приколка;
– Челик ладно цинкован + магнезиум;
– Нагип со амортизери (автомацки);
– Лед странично осветлување;
– Пластични клоцни;
– Предно тркалце;
– Припрема за чекрк;


*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, кутија за алат, резервно тркало и сл.
*Намена: за транспорт на моторнивозила, градежни машини, габаритна или тешка роба, моторцикли, велосипеди, четвороцикли, и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 670 kg
Димензии на товарен простор 490 × 200 × 5 cm
Број на осовини

2

Бруто носивост

3000kg

Големина на тркало

10

Носивост

над 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …