Опис за производот

Сигурносен затегнувачки каиш за притегнување од брендот Stema. Овој каиш е со 400 дан и е во должина од 3 метри. Каишот доаѓа во комплет со две ленти изработени од полиестерска ткаенина, а се користи за лесна и брза фиксација на вашиот товар на приколката.

Дозволено оптоварување на ременот: 400 daN (400 kg)

Должина на ременот: 3 m

Ширина на ременот: 25 mm

Боја: црвена