Опис за производот

– Нова приколка;
– Шасија челик ладно цинкован + магнезиум
– Страници со алуминиум цинк легура
– Под од водоотпорен панел
– Сигурносна сајла
– Амортизер на секое тркало
-13 пински приклучок
– 8 федер куки за обезбедување на товарот
– Предно тркалце автоматско
– 1 пар пластични клоцни
– Шепа со кочница, рачна кочница, осовина со кочница (марка Knott)
*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало, и сл.
*Намена: за шпедициони фирми, за авто школи (е-категорија) и сл.