BOB E3

5,200 

Со приколката БОБ E3 можете слободно да ги транспортирате Вашите градежни машини до која било дестинација. Овој модел на приколка е изработена од поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Благодарение на габаритното и страничното лед осветлување, не би имале никаков проблем со сигнализација. Со приколката добивате предно тркалце, 1 пар рампи и припрема за стабилизатори.

Опис за производот

BOB E3 е нова приколка;
– Поцинкована;
– 1 пар рампи;
– Припрема за стабилизатори;
– Габаритно осветлување;
– Предно тркалце;


*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, кутија за алат, резервно тркало и сл.
*Намена: за транспорт на градежни машини.

Карактеристики

Сопствена тежина 700 kg
Димензии на товарен простор 350 × 175 × 18 cm
Број на осовини

2

Бруто носивост

3500 kg

Големина на тркало

14

Носивост

над 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …