REX

1,690 2,050 

Available on backorder

Товарна приколка за сите оние кои имаат потреба од функционална повеќенаменска приколка со германски квалитет за транспорт на товар, атв, јет ски и сл. Изработена од висококвалитетен поцинкован челик, материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

REX приколката е со една осовина и заштитни браници. Бруто носивоста на самата приколка е 750 килограми, а нето носивост е 506 килограми.

Опис за производот

STEMA REX – приколка со ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ

Карактеристики

Сопствена тежина 244 kg
Димензии на товарен простор 251 × 128 × 35 cm
Големина на тркало

13

Број на осовини

1

Бруто носивост

750 kg

Носивост

до 750кг

Бренд

Stema

Церада

ДА, НЕ

Можеби и ова би Ви се допаднало …