Basic 850

1,500 

Available on backorder

Basic 850 стандардна товарна приколка со метални браници, за сите оние кои имаат потреба од функционална и мала приколка. Приколката е изработена од висококвалитетен поцинкован челик. Материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

Available on backorder

Опис за производот

Basic 850 е нова приколка;

Г Р А Т И С
– Раткапни STEMA
– Пластични клоцни Кнотт
– Силиконска гумица на шепа

КАРЕКТЕРИСТИKИ НА ПРИКОЛКАТА
– Предно Тркалце
– Челик ладно цинкован + магнезиум;
– Страници од алуминиум-цинк легура;
– Инерциона кочница Кнотт
– Амортизери на осовина
– Водоотпорна панелка;
– 4 куки за обезбедување на товарот;
– Сигурносна сајла;
– 13 пински приклучок за струја;

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: зат егачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.
*Намена: за товар

Карактеристики

Сопствена тежина 161 kg
Димензии на товарен простор 202 × 108 × 35 cm
Број на осовини

1

Бруто носивост

850 kg

Големина на тркало

13

Носивост

над 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …