Опис за производот

Метално предно тркалце без држач од брендот Stema. Металното предно тркалце ви овозможува лесно да ја маневрирате приколката при поврзување и исклучување на автомобил.

Дијаметар на цевкa: 4,8 cm

Вкупна должина: 62 cm