S-BOX

5,500 

Available on backorder

Со куфер приколката S-BOX може да транспортирате секаков вид производи, како на пример, музички инструменти, ит-опрема, производи за заштита од надворешни влијанија и сл. Приколката е изработена од ладно поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Сите приколки имаат механизам за херметичко затварање и имаат можност за вградување на систем за ладење или греење. Приколките се изработени за различни типови на возила со компоненти од познати реномирани компании: KNOTT и AL-KO.

Available on backorder

Опис за производот

S-BOX е нова куфер приколка;

Г Р А Т И С
– Раткапни STEMA
– Пластични клоцни
– Силиконска гумица на шепа
– Странични стабилизатори

КАРЕКТЕРИСТИKИ НА ПРИКОЛКАТА
– Предно тркалце
– Шасија од челик ладно поцинкован + магнезиум легура
– Ѕидови од Plywood иверка
– Шепа со кочница и рачна кочница Кнотт
– Под од водоотпорна иверка
– Амортизер на секое тркало
– Сигурносна рачка со брава за заклучување – Profi System
– 6 куки за обезбедување на товарот
– Сигурносна сајла
– Еднокрилна задна врата
– 13 пински приклучок за струја

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: заштитна брава од кражба, резервно тркало, адаптер за струја, држач за резервно тркало и сл.

*НАПОМЕНА: За транспорт на товар, на музички инструменти и ит-опрема.

Карактеристики

Димензии на товарен простор 300 × 179 × 209 cm
Број на осовини

1

Бруто носивост

1500 kg

Големина на тркало

13

Носивост

над 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …