Опис за производот

Резервно тркало со бандаж од брендот Stema. Пневматикот е специјално изработен за приколки и е со повеќе слоеви на платна со ознаки 75T или ознака C.

Димензии: 145/R13

Бандаж: челичен со 4 дупки