Опис за производот

Странични стабилизатори од брендот Winterhoff. Страничните стабилизатори ви овозможуваат вашата приколка да биде во хоризонтална положба.

Дијаметар и дебелина на цевка: 48 mm x 2.5 mm

Вертикален притисок: 200 kg

Тежина на еден стабилизатор: 2.9 kg

Цената се однесува за 1 пар стабилизатори.