Blue Man

1,750 

Available on backorder

Blue Man приколка нуди можност за транспортирање на товар или пак велосипеди до која било дестинација. Површина со со сина боја која покрај убавиот изглед и одлично заштитува од надворешни влијанија. Приколката е изработена од висококвалитетен поцинкован челик. Материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

Available on backorder

Опис за производот

Blue Man е нова приколка

– Поцинкована;
– Предно тркалце;
– Фабрички покривен метален капак со амортизер;
– Две брави за заклучување на капакот;
– Припрема за држачи за велосипеди;
– Водоотпорна панелка со капацитет до 1.250 литри;

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 185 kg
Димензии на товарен простор 202 × 108 × 55 cm
Број на осовини

1

Бруто носивост

750 kg

Големина на тркало

13

Носивост

до 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …