Опис за производот

Стабилизатори односно странични држачи од брендот Stema. Страничните држачи се доста практични при товарање на приколката, а при тоа приколката да не е прикачена за влечното возило. Тие се изработени од најквалитетниот челик ладно поцинкован.

Цената се однесува на 1 стабилизатор.