Tractus за мотори

1,190 1,255 

Приколката Tractus за мотори е со една осовина и заштитни браници, но сепак се прави и платформа и може да се брши транспорт на моторцикл/и, атв, косилки, јет ски и сл. При тоа нуди можност за различни надоградби со дополнителна опрема. Приколката е изработена од висококвалитетен поцинкован челик. Материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

SKU: N/A Категории: , ,

Опис за производот

Tractus за мотори е нова приколка
– Поцинкована (А класа цинк)
– Шасија челик ладно цинкован
– Со 1 осовини марка KNOTT
– Со 1 канал за моторцикл (опција 2 канали за моторцикли)
– Со 1 рампа за моторцикл
– Се отвараат страниците напред и назад
– Се вадат сите страници и се прави платформа
– Со водоотпорна панелка
– Габаритно осветлување
– Предно тркалце
SPP шепа и рачки
– 6 куки за обезбедување на товарот
– Сигурносна сајла
– 7 пински приклучок за струја
– Поседува Европски СОС сертификат за квалитет
– Атест до 130 km/h
– Гуми 165/70 R13
Гаранција 2 години

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.

Карактеристики

Димензии на товарен простор 263 × 125 × 35 cm
Бренд

Faro Trailers

Број на осовини

1

Бруто носивост

750 kg

Големина на тркало

13

Носивост

до 750кг

Број на канали

1, 2

Можеби и ова би Ви се допаднало …