STM за мотори

1,850 

Available on backorder

STM за мотори е приколка со една осовина и овозможува транспортирање на моторцикл/и до која било дестинација. Изработена од висококвалитетен поцинкован челик, материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

Available on backorder

Опис за производот

STM за мотори е нова приколка
– Шасија челик ладно поцинкован + магнезиум
– Се кипа (припрема за рачено витло опција)
– Под од ладно поцинкован челик перформиран
– Предно тркалце
– Сигурносна сајла
– Габаритно осветлување
– Рампа со шина за утовар на моторцикл
– 13 пински приклучок за струја

ГРАТИС заштитна силиконска гумица и раткапни;

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, тркалце, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.

Карактеристики

Димензии на товарен простор 251 × 153 cm
Бренд

Stema

Број на осовини

1

Бруто носивост

750 kg

Големина на тркало

13

Носивост

до 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …