Atour

5,600 

Available on backorder

Со приколката Atour можете слободно да ги транспортирате Вашите автомобили или моторцикли до која било дестинација. Овој модел на приколка е изработена од поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Благодарение на габаритното и страничното лед осветлување, не би имале никаков проблем со сигнализација.

Available on backorder

Опис за производот

Atour е нова приколка
– Шасија со челик ладно цинкован + магнезиум
– Нагиб со амортизери (автомацки)
– 1 пар Рампи
– Пластични клоцни
– Предно тркалце

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало, и сл.

*Намена: за шпедициони фирми, за авто школи (е-категорија) и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 648 kg
Димензии на товарен простор 401 × 201 × 3 cm
Број на осовини

2

Бруто носивост

3000kg

Големина на тркало

10

Носивост

над 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …