Опис за производот

– Конструкција со церада + царинска сајла;
– Се отвара задна страница;
– Се отвара страница од шоферска страна;
– Габаритно осветлување;
– Предно тркалце;
– 4 профи стабилизатори со манивелација;


*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, кутија за алат, резервно тркало и сл.