BS2 за мотори

950 

Available on backorder

Приколката BS2 е со една осовина и е специјален модел за два моторцикли, овозможува брзо и лесно транспортирање на каков било моторцикл со должина до 2 метра до која било дестинација. Изработена од висококвалитетен поцинкован челик, материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

Available on backorder

Опис за производот

BS2 за мотори е нова приколка
– Шасија челик ладно поцинкован + магнезиум
– Сигурносна сајла
– Рампа за утовар на моторцикл
– 7 пински приклучок за струја

ГРАТИС заштитна силиконска гумица и раткапни;

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, тркалце, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.

Карактеристики

Димензии на товарен простор 194 × 108 cm
Бренд

Stema

Број на осовини

1

Бруто носивост

750 kg

Големина на тркало

13

Носивост

до 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …