Опис за производот

– Нова приколка;  Г Р А Т И С
– Раткапни STEMA
– Силиконска гумица на шепа
КАРЕКТЕРИСТИKИ НА ПРИКОЛКАТА
-Челик ладно цинкован + магнезиум;
– Страници од алуминиум-цинк легура;
– Водоотпорна панелка;
– Со две осовини
– 6 куки за обезбедување на товарот;
– Се отвараат сите страници
– Се прави платформа
-Сигурносна сајла;
– 13 пински приклучок за струја;
*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.
*Намена: за товар