Опис за производот

Церада и арнери за Pondus приколка од брендот Faro. Овие арнери се изработени од најквалитетен челик ладно поцинкована технологија со заоблени аглови на ќошевите.

Димензии: 235 x 125 cm

Висина: 130 cm