Опис за производот

Приклучок со 13 пина од брендот Rydwan. Овој приклучок со 13 пина е стандарден и се наоѓа кај приколката. Тој е наменет за приколки со носивост до 3.500 kg.

Боја: црна

Материјал: тврда пластика