Опис за производот

Метално предно тркалце од брендот Rydwan. Металното предно тркалце ви овозможува лесно да ја маневрирате приколката при поврзување и исклучување на автомобил.

Дијаметар и дебелина на цевка: 60 mm x 4 mm

Тркала: Метална цевка и целосна гума со димензија од 200 х 60 mm

Висина на кревање: 235 + 235 mm

Вертикален притисок: 350 kg

Тежина: 10 kg