Опис за производот

– Нова приколка; Г Р А Т И С
– Раткапни STEMA
– Силиконска гумица на шепа
КАРЕКТЕРИСТИKИ НА ПРИКОЛКАТА
-Челик ладно цинкован + магнезиум;
– Со две осовини Кнотт
– Водоотпорна панелка;
– 6 куќи за обезбедување на товарот;
– Сигурносна сајла;
– 13 пински приклучок за струја;
*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.
*Намена: за товар Пчелари Моторцикли АТВ