SHM за мотори

2,890 

Available on backorder

SHM за мотори е приколка со две осовина и овозможува транспортирање на моторцикл/и до која било дестинација. Изработена од висококвалитетен поцинкован челик, материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

Available on backorder

Опис за производот

SHM за мотори е нова приколка
– Шасија челик ладно цинкован + магнезиум
– Сигурносна сајла
– Амортизер на секое тркало
– 13 пински приклучок
– Предно тркалце автоматско
– 1 рампа за товарење на моторцикли
– Странични габаритни осветлувања
– 1 пар пластични клоцни
– Шепа со кочница, рачна кочница, осовина со кочница (марка Knott)


*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало, и сл.
*Намена: за шпедициони фирми, за авто школи (е-категорија) и сл.
*Намена: за транспорт на 3 мотори.

Карактеристики

Сопствена тежина 457 kg
Димензии на товарен простор 301 × 183 cm
Број на осовини

1

Бруто носивост

1500 kg

Големина на тркало

13

Носивост

над 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …