WOM XT приколка

3,050 

Нема на залиха

Приколката WOM XT е со една осовина и е специјален модел за моторцикли, АТВ и друга намена. Со хидрауличниот нагип овозможува брзо спуштање на приколката до земја и лесно може да се утовари и најнискиот моторцикл или друго возило за најкратко време. Изработена од висококвалитетен ладно поцинкован челик, премачкан со магнезиум што не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

Нема на залиха

Опис за производот

WOM XT e нова приколка
– Со хидраулична рачна пумпа за нагип
– Шасија челик ладно поцинкован + магнезиум
– Сигурносна сајла
– Предно тркалце
– Водоотпорна панелка
– Габаритно осветлување напред-назад
– Систем за брзо поставување и закривање на таблицата
– 13 пински приклучок за струја

ГРАТИС заштитна силиконска гумица и раткапни;

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, тркалце, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.

Карактеристики

Димензии на товарен простор 251 × 153 × 10 cm
Бренд

Stema

Број на осовини

1

Бруто носивост

750 kg

Големина на тркало

13

Носивост

до 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …