Опис за производот

Метално предно тркалце од брендот Rydwan. Металното предно тркалце ви овозможува лесно да ја маневрирате приколката при поврзување и исклучување на автомобил.

Дијаметар и дебелина на цевка: 48 mm x 2.5 mm

Тркала: Метална цевка и целосна гума со димензија од 200 х 50 mm

Висина на кревање: 220 mm

Вертикален притисок: 200 kg

Тежина: 5 kg