Опис за производот

Лагер за осовина од брендот Knott. Овој лагер за осовина а изработен од најквалитетните легури и е херметички затворен со ролери.

Внатрешен дијаметар: 34 mm

Надворешен дијаметар: 64 mm

Ширина: 37 mm

Погоден, на пример, за KNOTT и AL-KO осовини со кочници до 1.350 kg