Опис за производот

Жолто мачкино око од брендот Stema. Жолтиот заден или страничен рефлектор/око е во квадратен дизајн и може лесно да се прикачи благодарение на самолепливиот филм. Ова самолепливо мачкино око e со Европска ознака Е9.

Димензии: 76 x 34 mm

Боја: жолта

Цената се однесува за едно парче.