Опис за производот

Сет од две рампи кои служат за полесно товарење на шлеп платформата. Рампите се изработени од висококвалитетен алуминиум.

Должина на рампа: 2 метри

Материјал: алуминиум

Цената се однесува за 1 пар рампи.