Опис за производот

Алуминиумско платно со 4 дупки за автотранспортер/шлеп приколки, камиончиња и за друга намена. Платната се произведени во Германија.

Димензии: 2000 mm x 500 mm x 4 mm

Тежина: 8 kg

Материјал: алуминиум

Земја на производство: Германија