Опис за производот

Електрично витло од 8.000 ЛБС (3,500 kg) влечна сила. Во сетот е вклучено: жичен управувач, безжичен управувач, кука и лагери (вогица) за сајла.

Напојување: 12 волти

Должина на сајла: 24 m со дебелина 8 mm