Опис за производот

Електрично витло од 12.000 ЛБС (5,500 kg) влечна сила. Во сетот е вклучено: жичен управувач, безжичен управувач, кука и лагери (вогица) за сајла.

Напојување: 24 волти

Должина на сајла: 24 m со дебелина 10 mm