Опис за производот

Пластични клоцни од брендот Stema. Овие пластични клоцни се изработени од тврда пластика и служат за подметнување под пнеувматикот на приколката. Висококвалитетните клоцни се тестираат од TÜV и спречуваат валање на вашата приколка.

Боја: црна

Материјал: тврда пластика

Макс. оптеретување на тркала: 800 kg

Цената се однесува за 1 пар клоцни.