Опис за производот

Задна пластика за вертикално исправување од брендот Stema. Пластиките се поставуваат на задниот дел од приколката и служат за вертикало исправување на приколката, а на тој начин ви се ослободува повеќе простор во вашата гаража.

Боја: црна

Материјал: пластика