Опис за производот

Метално капаче за лагер од брендот Knott. Ова капаче кај лагер е изработено од метал и е Ø52 mm, при што неговата функција е заштита на лагерот и спречува загуба на маста за подмачкување.

Материјал: метал

Цената се однесува за едно капаче.