Опис за производот

Осовина до 750 kg од брендот Knott. Оваа осовина е торзиона и е со главчина, воедно е ладно поцинкована, при што e отпорна на надворешни услови и рѓа.

Боја: сребрена и црна

Материјал: поцинкован челик